Az esküvői dekoráció fontos részét képezik a különböző papírtermékek, amelyek nem csak szépítik a helyszínt és az ünnepi asztalt, hanem fontos funkciójuk is van: tájékoztatni a vendégeket az ülésrendről, vagy kifejezni a pár háláját a részvételért.

A nálunk készülő vacsora papírok az esküvői meghívóval, illetve a helyszín dekorációjával összhangban készülnek, a pár igényei szerint. Semmi sincs kőbe vésve, a méretek, formátumok és darabszámok is minden esetben egyediek.

MENÜKÁRTYA

Háromszög
Három oldalának köszönhetően kényelmesen elfér rajta az étel- és italkínálat, az éjféli menü, és akár még az asztalszám is.

Egyoldalas
Az egyoldalas menülap a vendégek tányérjára kerül, így mindenki külön kártyán veheti szemügyre az esküvői kínálatot.

ÜLTETŐKÁRTYA

Egyoldalas
Az egyoldalas kis névkártya több helyen is elhelyezésre kerülhet a dekoros kreativitásától függően. Kérésetekre a sarkát/szélét kilyukasztjuk, vékony szalagot fűzünk bele.

Sátor
A kettéhajtott kis kártya megáll a “saját lábán”.

ASZTALJELÖLŐ KÁRTYA

KÖSZÖNŐKÁRTYA/ -CÍMKE

Egy- vagy kétoldalas lap
Egyik, vagy mind a két oldalán nyomtatott lapot készítünk, amit asztali tartóba, képkeretbe helyezhettek, vagy az asztal közepén lévő csokorba tűzhettek. Az asztalok jelölése nem csak számozás lehet, hanem fantázianevek is.

Kis kártya vagy öntapadós címke a köszönetajándékra
Ha a köszönőajándék az ünnepi asztalon kerül elhelyezésre, a rajta lévő címke az ültetőkártya szerepét is elláthatja, ebben az esetben a név kerül rá, és igény szerint a köszönetet kifejező szöveg.

ÜLTETÉSI REND

VENDÉGKÖNYV

Nagy formátum, vagy különálló kártyák
Amennyiben nagy formátumú plakátra van szükség, a szállítás sajnos nem megoldott, ez esetben grafikai fájlt küldünk, és a kivitelezésről a párnak kell gondoskodnia. Asztalonkénti különálló kártyák nyomtatását vállaljuk, amelyeket kreatívan fel lehet csiptetni vagy ragasztani bármilyen felületre.

Spirálozott vagy ragasztókötött formátum

Ajánlatot kérek