PALÁSTOLT MEGHÍVÓ MEGRENDELŐLAP

A MEGHÍVÓ SZÖVEGE

Azért adunk lehetőséget 2 szövegváltozatra, mert előfordulhat, hogy néhány vendéget pl. csak a szertartásra hívtok, míg mindenki mást a vacsorára is, így szükség lesz 2 különböző szövegezésű meghívó típusra. Ugyanígy készülhetnek tegező-magázó, magyar-idegen nyelvű változatok is. Ha csak egyféle meghívótok lesz, akkor csak az “1. meghívó szövege”  helyet kell kitöltened, a 2. változatra vonatkozó részeket hagyd üresen. Kérünk, írd/ ill. másold be a teljes szöveget az esetleges idézetekkel, versekkel, programpontokkal együtt.

Amennyiben kettőnél több szövegváltozatra van szükség, az utolsó, üzenet rubrikában jelezheted.

MEGHÍVÓK DARABSZÁMA

Páros számú meghívómennyiség rendelhető, a legördülő listából kiválaszthatod a kívánt darabszámot. Fontos szem előtt tartani, hogy nem személyenként, hanem családonként/páronként adunk egy meghívót!

MEGHÍVÓ DIGITÁLIS VÁLTOZAT

A PDF formátumú grafikai terv, amit e-mailben kapsz, vízjellel védett. Amennyiben szeretnéd a meghívót online küldeni, vagy a belső oldalakat néhány példányban Te magad nyomtatni, +7.500 Ft-ért rendelkezésedre bocsájtjuk a tervet az általad kért fájlformátumban. Erre vonatkozó igényedet a megrendelő űrlapon tudod jelezni.

Kizárólag digitális terv rendelésére itt nincs lehetőséged, csak a nyomtatott meghívóid mellé kérheted kiegészítésként a digitális változatot.

SZÁLLÍTÁSI ÉS SZÁMLÁZÁSI ADATOK

Ha a szállítási és számlázási cím megegyezik, akkor elegendő az egyiket kitölteni.

TERVEZÉS

A megrendelőlap kitöltését követő 2 munkanapon belül grafikai tervet küldünk.

KIVITELEZÉS ÉS SZÁLLÍTÁS

A terv elfogadását követő 15 munkanapon belül kézhez kapjátok az elkészült meghívóitokat.