A működés jelenleg szünetel, és sajnos határozatlan ideig nem tudunk megrendeléseket vállalni.
Köszönjük, hogy meglátogattad a weboldalt!

A szívecskét formáló ujjlenyomatok két különálló személy eggyé válását szimbolizálják – így a meghívóval is kifejezheted és megörökítheted, hogy a házassággal az életetek összeolvad, az egyéniségetek összekapcsolódik.

Ha ezt a modern és elegáns esküvői meghívót választjátok, a borítót a saját ujjlenyomataitok fogják díszíteni! Többféle színösszeállítás lehetséges.

Az ujjlenyomatos meghívó a meghívottak körében eddig kivétel nélkül osztatlan sikert aratott. Lepd meg vele Te is családodat és barátaidat, hogy az esküvői meghívás méltó legyen az alkalomhoz és igazán emlékezetessé váljon!

A meghívó titka a letisztult és harmonikus design-ban rejlik. A formátumát tökélyre fejlesztettük, az anyagokat nagy gonddal választottuk és minden egyes darabot precízen állítunk össze, hogy a vendégek számára könnyen kibontható legyen. A széles szalagos változatnál a szalagos-kártyás “gyűrűt”- amely körülöleli a meghívót – egyszerűen le kell csúsztatni róla. A kis masnis megoldás esetén a masnit egy mozdulattal kibontva a meghívó máris nyithatóvá válik.

“Felejthetetlen emlék marad számunkra, egy kis szösszenet a nagy napból ez a kis emlék de az egyik legkedvesebb:) Örömmel emlekezem vissza ahogy otthon nyomdásat játszottunk a férjemmel. Még egyszer köszönjük!
Adri és Isti

Szia Dóri! Megkaptam a meghívókat, iszonyatosan jól néz ki! Nagyon köszönöm, hogy ilyen gyönyörűséges pakkot tudunk átadni a vendégeknek! Egyszerű, letisztult, ízléses.
Kriszti és Zozi

Kedves Dóri! Megérkeztek. Hát nem is tudom mit mondjak, együtt bontottuk ki a csomagot Tamással, csak egymásra néztünk és mosolyogtunk. Több mint szép, nagyon köszönjük. Egyet mertünk kibontani, utána 15 percig próbáltam olyan masnit kötni mint te.
Klaudia & Tamás

Szia Dóri, jaj mindenkinek nagyon tetszik a meghívó, mind a színek,mind a kivitelezés. De a legfontosabb hogy mi is imádjuk. Szép, ízléses, és azért mi is benne vagyunk az ujjlenyomatok által.
Anikó & Gábor

Dóriiiiiiiiiiiiiiiii, megérkeztek, hát….ilyen igényes, szép munkát én még nem láttam e téren! A recepciós kolleganő elsírta magát, (…) ott bontottam ki, mert nem bírtam magammal! Nagyon köszönjük!
Fanni & Peti

Szia Dóri! Megérkezett, kibontottuk és el vagyunk ájulva! Csodaszépek! Azóta fülig ér a szánk! Nagyon tetszik mindkettőnknek! Köszönjük szépen!
Timi & Gergő

Kedves Dóri!Köszönjük,hogy megtervezted a DIY meghívónkat. Épp olyan lett,amilyet elképzeltünk……finom,elegáns,egyszerű.
Heni & Szövi

“Nagy sikert arattunk az ujjlenyomatos meghívónkkal tavaly családi körben. Azóta is boldogan nézegetjük a saját példányainkat.”
Zsuzsi & Roli

Nagyon köszönjük Neked, hogy elkészítetted a meghívókat! Csodaszépek lettek! Pontosan olyan, mint amit megálmodtam!
Nóri & Dani

Színválaszték

Az ujjlenyomatos meghívót két szín harmóniája alkotja. Az egyiket a borítón lévő kártya kerete adja  – ez lesz a Vőlegény ujjlenyomatának színe is. A másik a Menyasszony ujjlenyomatának színe, amely a szalag árnyalatával fog megegyezni. Kínálatunkban a rendelkezésre álló alapanyagainkból megvalósítható legesztétikusabb összeállításokat vonultatjuk fel. Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy az itt látható minták illusztrációk, a monitor beállításaitól függően eltérő árnyalatot láthattok itt, mint amilyen ténylegesen a meghívó színe élőben.

Betűtípus-variációk

A meghívó szöveg-elrendezése

A meghívó belső oldala hármas tagolású. A meghívás szövege a középső részen olvasható. A bal szárnyra általában egy idézet kerül, a jobb szárnyra pedig a program és a tudnivalók, elérhetőségek. Természetesen más elrendezés is választható, tetszés szerint. A szöveget Ti választjátok, ill. írjátok meg szabadon, nincs megkötés.

DIY = Do It Yourself = Csináld magad

Ha az esküvői meghívóid elkészítéséből örömmel kivennéd a részed, mert:
– az alkotás örömet okoz neked
– jó a kézügyességed és a szemmértéked
– jó adag lelkesedésed és türelmed van
ez esetben az ujjlenyomatos esküvői meghívót Te magad is összeállíthatod! Így kellemes kikapcsolódást szerezhetsz magadnak, illetve jó kis közös programot szervezhetsz a jövendőbeliddel, a barátaiddal vagy családtagjaiddal. A meghívottaknak pedig elmondhatod, hogy a szépséges meghívó a Te kezed munkáját dicséri.

A DIY csomagban a következőket kapod kézhez:

– kinyomtatott, hajtásvonalakkal ellátott meghívó
– gyöngyházfényű négyzet alakú kártyák
– ujjlenyomatos névkártyák
– méretre vágott szalagok
– kétoldalú ragasztószalag a meghívók összeállításához
Ezeken kívül csak egy ollóra lesz szükség a ragasztószalag darabolásához.

A széles szalagos változat összeállítása egyszerűbb, a masnis verzió munka- és időigényesebb, és tudni kell szép masnit kötni rá, ami több kézügyességet igényel, így ez a meghívó kicsivel nagyobb kihívást jelent. Az elkészítés mikéntjét videón követheted majd.

 • ELKÉSZÍTÉSI IDŐ = 10-15 MUNKANAP!

  Az esküvői meghívók – kész meghívók és DIY csomag esetében egyaránt – a megrendelés leadásától számítva 10-15 munkanap alatt készülnek el.

A rendelés menete

Akár tökéletesen összeállítva kéritek tőlünk az esküvői meghívóitokat, akár a DIY csomagot választjátok, a rendelés lépései a következők lesznek:

 • UJJLENYOMATOK ELKÉSZÍTÉSE

  Bélyegzőpárna segítségével papírra készítsetek ujjlenyomatokat a Pároddal külön-külön, tehát az ujjlenyomataitok ne fedjék egymást. A tinta mennyisége meghatározó, mert ha túl sok a festék, akkor pacás lesz a lenyomat, így nem fogunk szépen kirajzolódó különálló vonalakat látni.

  A legjobb, ha egy felfestékezést követően több lenyomatot is készítetek, amíg a festék le nem kopik az ujjatokról, és a műveletsort többször megismétlitek, hogy legyen választási lehetőség – némelyik lenyomat szépen sikerül, némelyik kevésbé.

  Az ujjlenyomatok mellett legyetek kedvesek egyértelműen feltüntetni, melyik kié.

  Ha készen vagytok, küldjetek magas felbontású fotó(ka)t a művetekről az info@doriannespaperie.hu e-mail címre. Szkennelhetitek is, de a tapasztalatok alapján a fotó általában jobb minőségű mint a szkennelt változat.

  Az ujjlenyomatokat digitálisan feldolgozzuk, átszínezzük, és csinos szívecskét formálunk belőlük.

 • MEGRENDELŐLAP KITÖLTÉSE

  Kérünk, hogy figyelmesen töltsétek ki a megrendelőlapot, amely a fenti címsorra vagy ikonra kattintva érhető el.

 • LÁTVÁNYTERV ÉS ELŐLEG

  A megrendőlapon megadott e-mail címre látványtervet küldünk nektek a meghívóról, amelyet két körben lesz alkalmatok módosítani. A látványtervhez mellékelünk egy díjbekérőt az előlegről, amely a megrendelés végösszegétől függetlenül minden esetben 20. 000 Ft, ezt átutalással kérjük befizetni.

 • KIVITELEZÉS

  Amennyiben mindent elfogadtatok és a meghívó tervet véglegesítettük, valamint az előleg is megérkezett a számlára, kinyomtatjuk a meghívókat és összeállítjuk a csomagot.

 • SZÁLLÍTÁS ÉS FIZETÉS

  A csomag házhozszállítását az MPL futárszolgálat végzi egy napos határidővel. Amennyiben a csomagot nem tudjátok átvenni, a hozzátok legközelebb eső postahivatalban őrzik 10 napig, ott átvehető. A végszámlán fennmaradó összeget a csomag kézhezvételét követően, szintén átutalással kérjük egyenlíteni.

Meghívó árak

A táblázatban látható összegek bruttó árak, melyek tartalmazzák:
– a grafikai tervezés = egyedi ujjlenyomatok digitális feldolgozása (12. 000 Ft munkadíj),
– szövegszerkesztés,
– a kivitelezés = alapanyag, nyomtatás és kézi összeállítás díját
– szállítási költséget

A meghívókat személyes átadás esetén nem szükséges borítékba tenni, hiszen a szalagos/masnis záródás miatt enélkül is teljes a „csomagolás”, illetve a meghívottak dolgát is megkönnyítjük azzal, hogy kevesebbet kell bontogatni. Ennek megfelelően az árak borítékot NEM tartalmaznak. Postázás esetére színben és méretben tökéletesen hozzáillő boríték rendelhető.

Az esküvői meghívókból 4-gyel osztható darabszám rendelhető. Minimum rendelési mennyiség 24 db. 140 db-nál nagyobb mennyiség esetén kérj egyedi ajánlatot!

Sima boríték: 110 Ft /db
Meghívottak nevére címzett boríték: 260 Ft /db

Ujjlenyomatos szívecske grafikai terve digitális fájlformátumban 6. 500 Ft.
/Ezt tovább adhatjátok más szolgáltatónak a vacsorás papírok (ültető- és menükártyák, stb.), vagy egyedi ajándéktárgyak tervezéséhez, kivitelezéséhez./