UJJLENYOMATOS esküvői meghívó masnival

Ha ezt a modern és elegáns esküvői meghívót választjátok, a borítót a saját ujjlenyomataitok fogják díszíteni!

Leírás

A szívecskét formáló ujjlenyomatok két különálló személy eggyé válását szimbolizálják – így a meghívóval is kifejezheted és megörökítheted, hogy a házassággal az életetek összeolvad, az egyéniségetek összekapcsolódik.

Formátum

MEGHÍVÓ
A meghívó titka a letisztult és harmonikus design-ban rejlik. A formátumát tökélyre fejlesztettük, az anyagokat nagy gonddal választottuk és minden egyes darabot precízen állítunk össze, hogy a vendégek számára könnyen kibontható legyen. A masnis változatnál a meghívó hajtott kartonja és a masnira kötött szalag egymáshoz vannak rögzítve, ezáltal a meghívó kinyitáskor – a széles szalagos változattal ellentétben – egy darabban marad. A masni kibontásával és újra kötözésével lehet nyitni-zárni a meghívót. Két hajtásvonal található rajta, így három részre oszlik a belső felület, ahova a meghívás szövege és az esküvői információk kerülnek.

BORÍTÉK
A meghívók személyes átadása esetén külön borítékra nem lesz szükség; ha azonban bizonyos számú meghívót postázni szeretnél, külön rendelhetsz hozzá illő gyöngyházfényű borítékot.

MÉRETEK
A meghívó zárt állapotban 13 x 13 cm
A postázós boríték mérete 14 x 14 cm

ANYAGHASZNÁLAT
250 gr. gyöngyházfényű karton
merev, fényes szaténszalag, 4 cm széles

Nyomtatási mód: digitális

Személyre szabás

UJJLENYOMATOK
A meghívóra természetesen a saját ujjlenyomataitok kerülnek, ettől lesz egyedi. Hogyan? A pároddal az általunk küldött bélyegzőpárna segítségével ujjlenyomatokat készítetek, amelyeket aztán magas minőségben lefotóztok és elküldtök nekünk e-mailben. Az ujjlenyomatokat digitálisan feldolgozzuk, átszínezzük, és csinos szívecskét formálunk belőlük.

SZÍNEK
Az ujjlenyomatos meghívót két szín harmóniája alkotja. Az egyiket a borítón lévő kártya kerete adja  – ez lesz a Vőlegény ujjlenyomatának színe is. A másik a Menyasszony ujjlenyomatának színe, amely a szalag árnyalatával fog megegyezni. A színválasztékot igyekeztünk úgy kialakítani, hogy legharmonikusabb összeállítások szülessenek, figyelembe véve a trendeket is. Ha mégis más elképzelésed van, kérlek érdeklődj e-mailben: info@doriannespaperie.hu.

SZÖVEGTÖRDELÉS
A meghívók szövegének megfogalmazását az ifjú párra bízzuk, de örömmel adunk javaslatokat a tervezés során. A sorok tördelését, a szöveg esztétikus elrendezését kérjük, első körben bízd ránk. Az első grafikai terv megküldése után jelezheted, ha valami nem nyerte el a tetszésedet, és akkor módosítunk.

BETŰTÍPUSOK
Ha a betűtípusokat szeretnéd módosítani, írd le az elképzelésed, és megtaláljuk a megfelelőt.

Digitális változat

A PDF formátumú grafikai terv, amit e-mailben kapsz, vízjellel védett. Amennyiben szeretnéd a meghívót online küldeni, +7.500 Ft-ért rendelkezésedre bocsájtjuk a tervet az általad kért fájlformátumban. Erre vonatkozó igényedet a megrendelő űrlapon tudod jelezni.

DIY = Csináld magad!

Ha az ujjlenyomatos esküvői meghívóid elkészítéséből örömmel kivennéd a részed, mert:
– az alkotás örömet okoz neked
– jó a kézügyességed és a szemmértéked
– jó adag lelkesedésed és türelmed van
ez esetben az ujjlenyomatos esküvői meghívót Te magad is összeállíthatod! Így kellemes kikapcsolódást szerezhetsz magadnak, illetve jó kis közös programot szervezhetsz a jövendőbeliddel, a barátaiddal vagy családtagjaiddal. A meghívottaknak pedig elmondhatod, hogy a szépséges meghívó a Te kezed munkáját dicséri.

A DIY CSOMAGBAN A KÖVETKEZŐKET KAPOD KÉZHEZ:
– kinyomtatott, hajtásvonalakkal ellátott meghívó
– gyöngyházfényű négyzet alakú kártyák
– ujjlenyomatos névkártyák
– méretre vágott szalagok
– kétoldalú ragasztószalag a meghívók összeállításához
Ezeken kívül csak egy ollóra lesz szükség a ragasztószalag darabolásához.

Minden tökéletesen meg van tervezve, kinyomtatva, előkészítve, neked csak összerakni kell! Nagy mennyiség esetén azért nem kicsi a kihívás, próbára teheti a türelmed és a kitartásod. Az elkészítés menetét videón követheted végig.

DIY meghívó szetteket érdemes ráhagyással rendelni, az esetleges rontások miatt; legyen némi hibázási lehetőséged.

Rendelés menete

 1. MEGRENDELÉS LEADÁSA
  Első lépés a lenti megrendelőlap pontos kitöltése.
 2. VISSZAIGAZOLÁS
  Automatikus e-mail visszaigazolást kapsz a megrendelésről.
 3. UJJLENYOMATOK ELKÉSZÍTÉSE
  Postai úton küldünk egy kis csomagot, amely az ujjlenyomatok elkészítéséhez szükséges nyomdapárnát és papírt, valamint egy leírást tartalmaz. Kérésedre ebbe a csomagba teszünk egy meghívó mintadarabot is, illetve szalag- és papírmintákat, ha bizonytalan vagy a színválasztásban. Az elkészült ujjlenyomatokat jó felbontású fotóként e-mailben várjuk tőled.
 4. GRAFIKAI TERV ÉS ELŐLEG
  A megrendelést követő 2 munkanapon belül PDF formátumú grafikai tervet kapsz e-mailben,
  valamint egy díjbekérőt 20. 000 Ft előlegről, amit átutalással tudsz egyenlíteni.
 5. TERVEK MÓDOSÍTÁSA, EGYEZTETÉS
  A befizetett előlegről online előlegszámlát küldünk. A grafikai terveken 3 körben lesz alkalmad módosítást kérni, az egyeztetés e-mailben zajlik.
 6. KIVITELEZÉS ÉS KÉZBESÍTÉS
  A terv végleges elfogadását követően 10-15 munkanapon belül kapod kézhez az elkészült meghívókat, futárszolgálattal történő házhozszállítással.
 7. VÉGSZÁMLA
  Az előleg után fennmaradó összeget szintén átutalással kérjük egyenlíteni, erről számlát állítunk ki.

Árak és fizetés

A meghívók darabára a rendelt mennyiség függvényében változik. Az egyes darabszámokhoz tartozó árakat a lenti megrendelőlap legördülő listájában találod ( “kész / DIY meghívók száma összesen”).

4-gyel osztható darabszám rendelhető, a minimum rendelési mennyiség 24 db.

A feltüntetett összegek bruttó díjak, amelyek tartalmazzák a grafikai tervezés, a kivitelezés, és A SZÁLLÍTÁS költségét is (!). A megrendelés leadását követően 20.000 Ft előleget kérünk átutalással, a fennmaradó összeget a csomag kézhezvétele után kell csak egyenlítened.

KÉRÜNK, VEDD FIGYELEMBE, hogy a kijelződ beállításaitól függően az itt látott színek eltérhetnek a kézzel fogható meghívó megjelenésétől.