575 Ft /db -tól

A meghívók darabára a rendelt mennyiség és az anyaghasználat függvényében változik, páros darabszám rendelhető, a minimum rendelési mennyiség 24 db.

AJÁNLATKÉRÉS

MAGNOLIA / esküvői meghívó

Kifinomult megjelenésű meghívó romantikusoknak.

Leírás

Lágy akvarellmintával díszített, áttetsző pauszpapírba burkolt meghívó.

Formátum

“PALÁSTOLT MEGHÍVÓ” – mit is jelent ez?
Ez az elnevezés abból adódik, hogy a meghívás szövegét tartalmazó lap egy pausz papír “palástba” van rejtve. Ez a palást organza szalaggal és viaszpecséttel díszített, nem kibontható (!), a meghívót ki kell csúsztatni belőle.

EGY – ÉS KÉTOLDALAS NYOMTATÁS
A paláston belüli meghívó lap lehet csak az egyik, vagy mindkét oldalán nyomtatott, ezt a szöveg mennyisége határozza meg. Sok információ esetén akár egy vagy több kiegészítő kártya is helyet kaphat a meghívólap mellett, ezek szintén lehetnek egy- és kétoldalasak. 

BORÍTÉK
Ehhez a meghívóhoz csak abban az esetben szükséges boríték, ha postán küldöd el a meghívottaknak. A fehér/törtfehér boríték ára kedvezőbb, a színesek többe kerülnek. A grafika színe módosítható, és ahhoz illő színes borítékot választhatsz.

MÉRETEK
A meghívó mérete (zárt állapotban) 12 x 17 cm
A boríték mérete 12,5 x 17,6 cm

ANYAGHASZNÁLAT
meghívó: 250 gr. törtfehér matt karton
“palást”: 140 gr. áttetsző pausz papír
organza szalag
viaszpecsét

Nyomtatási mód: digitális

Személyre szabás

A meghívó színei módosíthatóak, mintája változtatható, szövege és annak elrendezése minden esetben személyre szabott.

SZÖVEGTÖRDELÉS
A meghívók szövegének megfogalmazását az ifjú párra bízzuk, de örömmel adunk javaslatokat a tervezés során. A sorok tördelését, a szöveg esztétikus elrendezését kérjük, első körben bízd ránk. Az első grafikai terv megküldése után jelezheted, ha valami nem nyerte el a tetszésedet, és akkor módosítunk.

BETŰTÍPUSOK
Ha a betűtípusokat szeretnéd módosítani, írd le az elképzelésed, és megtaláljuk a megfelelőt.

SZÍNMÓDOSÍTÁS
Ha ezt a meghívót más színösszeállításban képzeled el az esküvődre, a grafika átszínezését díjmentesen vállaljuk, és természetesen az új színekhez illő borítékot fogunk javasolni.

Ha nagyobb mértékű változtatásokra van szükség, illetve egyedit szeretnél terveztetni, kérlek lépj az egyedi palástolt meghívó oldalra.

NYOMTATÁS BORÍTÉKRA
A borítékokra rá tudunk nyomtatni tetszőleges szöveget – általában a pár nevét és az esküvő dátumát, vagy a “meghívó” feliratot. Ez esetben minden nyomtatással rendelt boríték egyforma.

CÍMZÉS BORÍTÉKRA
A borítékokra rányomtathatjuk a meghívottak nevét és címét is – ez esetben szükség lesz a címlistára -, mivel minden boríték különböző, egyenként kell a címeket rászerkeszteni, így árban is több a sima nyomtatott borítéknál.

Rendelés menete

 1. AJÁNLATKÉRÉS
  Első lépés a lenti ajánlatkérő űrlap kitöltése, vagy egyéb (e-mail, telefon) kapcsolatfelvétel.
 2. MEGRENDELÉS
  Az árajánlat elfogadását és a részletek egyeztetését követően kérjük figyelmesen és pontosan kitölteni a megrendelőlapot.
 3. VISSZAIGAZOLÁS
  Automatikus e-mail visszaigazolást kapsz a megrendelésről.
 4. GRAFIKAI TERV ÉS ELŐLEG
  A megrendelést követő 2 munkanapon belül PDF formátumú grafikai tervet kapsz e-mailben,
  valamint egy díjbekérőt 20. 000 Ft előlegről, amit átutalással tudsz egyenlíteni.
 5. TERVEK MÓDOSÍTÁSA, EGYEZTETÉS
  A befizetett előlegről online előlegszámlát küldünk. A grafikai terveken 3 körben lesz alkalmad módosítást kérni, az egyeztetés e-mailben zajlik. Ebben a szakaszban ha kéritek, postázunk egy mintadarabot a részetekre a kivitelezés előtt.
 6. KIVITELEZÉS ÉS KÉZBESÍTÉS
  A terv végleges elfogadását követően 10-15 munkanapon belül kapod kézhez az elkészült meghívókat, futárszolgálattal történő házhozszállítással.
 7. VÉGSZÁMLA
  Az előleg után fennmaradó összeget szintén átutalással kérjük egyenlíteni, erről számlát állítunk ki.