MEGRENDELÉS

EGYEDI ZSEBES MEGHÍVÓ

Esküvői meghívó zsebes borítóval egyedi igények alapján.

Formátum

Ezzel az elegáns és praktikus meghívóval, mint egy kis ajándékcsomagot, minden fontos információt átnyújthatsz a meghívottaidnak. A belső zsebben több kiegészítő kártya is elfér, amely az esküvő részleteinek feltüntetésére ad lehetőséget.

MEGHÍVÓ SZETT
A borítóba a középső, meghívás szövegét tartalmazó lap be van ragasztva, az oldalsó zsebben lévő kártya kivehető. Az alap szett 1 zsebbe csúsztatható kártyát tartalmaz, amely a szöveg mennyiségétől függően csak az egyik, vagy mindkét oldalán nyomtatva van – e tekintetben árban nincs különbség. Ha több kártyára van szükség, akkor felár ellenében tudjuk bővíteni a szettet.

KÜLSŐ DÍSZÍTÉS
A borítót kívül papírgyűrű öleli körbe, amely egy mozdulattal lecsúsztatható, így a meghívó máris nyithatóvá válik.

BORÍTÉK
A meghívók személyes átadása esetén így teljes és tökéletes a “csomagolás”; ha azonban bizonyos számú meghívót postázni szeretnél, külön rendelhetsz hozzá illő törtfehér színű borítékot.

MÉRETEK
A meghívó zárt állapotban 12,5 x 17,5 cm
A postázós boríték mérete 14 x 19 cm

ANYAGHASZNÁLAT
külső borító: 220-300 gr. matt vagy gyöngyházfényű karton
belső nyomtatott oldalak: 250 gr. törtfehér matt karton
külső papírgyűrű: 180 gr. törtfehér matt papír

Nyomtatási mód: digitális

Grafika és tipográfia

GRAFIKA
Grafikai tervezésnél a kollekcióink között látható stílusban gondolkozunk – finom, letisztult design a “kevesebb több” elvét követve. Írd le az elképzelésed, és igyekszünk az igényeidnek tökéletesen megfelelőt alkotni.

SZÖVEGTÖRDELÉS
A meghívók szövegének megfogalmazását az ifjú párra bízzuk, de örömmel adunk javaslatokat a tervezés során. A sorok tördelését, a szöveg esztétikus elrendezését kérjük, első körben bízd ránk. Az első grafikai terv megküldése után jelezheted, ha valami nem nyerte el a tetszésedet, és akkor módosítunk.

BETŰTÍPUSOK
Első körben kérjük, bízd ránk a betűtípus kiválasztását. Ha a megküldött terven nem tetszik a betűtípus, írd le az elképzelésed, és megtaláljuk a legmegfelelőbbet.

Digitális változat

A PDF formátumú grafikai terv, amit e-mailben kapsz, vízjellel védett. Amennyiben szeretnéd a meghívót online küldeni, vagy a belső oldalakat néhány példányban Te magad nyomtatni, +7.500 Ft-ért rendelkezésedre bocsájtjuk a tervet az általad kért fájlformátumban. Erre vonatkozó igényedet a megrendelő űrlapon tudod jelezni.

Kizárólag digitális terv rendelésére itt nincs lehetőséged, az ilyen formában rendelhető meghívókat a …. menüpont alatt találod.

DIY = Csináld magad!

Ha az esküvői meghívóid elkészítéséből örömmel kivennéd a részed, mert:
– az alkotás örömet okoz neked
– jó a kézügyességed és a szemmértéked
– jó adag lelkesedésed és türelmed van
ez esetben a zsebes esküvői meghívót Te magad is összeállíthatod! Így kellemes kikapcsolódást szerezhetsz magadnak, illetve jó kis közös programot szervezhetsz a jövendőbeliddel, a barátaiddal vagy családtagjaiddal. A meghívottaknak pedig elmondhatod, hogy a szépséges meghívó a Te kezed munkáját dicséri.

AMIT A CSOMAGBAN KÉZHEZ KAPSZ
– formára vágott, hajtásvonalakkal ellátott zsebes borítók
ezeket két helyen össze kell ragasztanod
– nyomtatott papírszalagok a külső gyűrűhöz
ezt egy helyen kell összeragasztani
– nyomtatott meghívó lap
négy helyen kell ragasztóval ellátni és a borítóba rögzíteni
– nyomtatott kiegészítő kártya
ezt csak a belső zsebbe kell belecsúsztatni
– kétoldalú ragasztószalag
Ezeken kívül egy ollóra lesz csak szükséged a ragasztószalag darabolásához.

Minden tökéletesen meg van tervezve, kinyomtatva, előkészítve, neked csak összerakni kell! Nagy mennyiség esetén azért nem kicsi a kihívás, próbára teheti a türelmed és a kitartásod. Nézd meg a videót az elkészítésről itt!

DIY meghívó szetteket érdemes ráhagyással rendelni, az esetleges rontások miatt; legyen némi hibázási lehetőséged.

Rendelés menete

 1. MEGRENDELÉS LEADÁSA
  Első lépés a lenti megrendelőlap pontos kitöltése.
 2. VISSZAIGAZOLÁS
  Automatikus e-mail visszaigazolást kapsz a megrendelésről.
 3. GRAFIKAI TERV ÉS ELŐLEG
  A megrendelést követő 2 munkanapon belül PDF formátumú grafikai tervet kapsz e-mailben,
  valamint egy díjbekérőt 20. 000 Ft előlegről, amit átutalással tudsz egyenlíteni.
 4. TERVEK MÓDOSÍTÁSA, EGYEZTETÉS
  A befizetett előlegről online előlegszámlát küldünk. A grafikai terveken 3 körben lesz alkalmad módosítást kérni, az egyeztetés e-mailben zajlik.
 5. KIVITELEZÉS ÉS KÉZBESÍTÉS
  A terv végleges elfogadását követően 10-15 munkanapon belül kapod kézhez az elkészült meghívókat, futárszolgálattal történő házhozszállítással.
 6. VÉGSZÁMLA
  Az előleg után fennmaradó összeget szintén átutalással kérjük egyenlíteni, erről számlát állítunk ki.

Árak és fizetés

A meghívók darabára a rendelt mennyiség függvényében változik. A megrendelőlapon a legördülő listában láthatod az egyes darabszámokhoz tartozó árakat.

A feltüntetett összegek bruttó díjak, amelyek tartalmazzák a grafikai tervezés, a kivitelezés, és A SZÁLLÍTÁS költségét is (!).

A megrendelés leadását követően 20.000 Ft előleget kérünk átutalással, a fennmaradó összeget a csomag kézhezvétele után kell csak egyenlítened.