EGYEDI borítékos esküvői meghívó

Egyedi igények alapján tervezett esküvői meghívó színes borítékkal.

Leírás

Kérésetekre teljesen egyedi esküvői meghívót tervezünk nektek.
A meghívás szövegének hosszától, és az információk mennyiségétől függően többféle formátum lehetséges.

DESIGN

Egyedi tervezés esetén két opció közül választhattok:

 1. A megtervezett meghívó kizárólag a tiétek, garantáltan senkinek nem fog ugyanolyan készülni – ez esetben a díjszabás magasabb.
 2. A megtervezett meghívót feltüntetjük a weboldalon, bekerül a rendelhető mintáink közé – így mérsékeltebb tervezési díj.

Formátumok

EGY- ÉS KÉTOLDALAS  FORMÁTUMOK
A meghívó többféle formátumban rendelhető. Ha kevés a feltüntetendő szöveg, akkor csak egy sima egyoldalas lap lesz a meghívó. Ha kiegészítő információkat is belefoglalunk, akkor ezeket nyomtathatjuk a meghívó hátoldalára, így egy kétoldalas lapot kapunk; vagy kerülhetnek az információk külön lapra, így 2 db egyoldalas lapunk lesz, amelyeket egy papírgyűrűvel foghatunk össze, és így kerülnek a borítékba. Az oldalak és különálló lapok száma bármeddig bővíthető.

NYITHATÓ FORMÁTUMOK
Ha sok információt  kell a meghívónak tartalmaznia, de nem szeretnéd, hogy a szett több különálló lapból álljon, kérhetsz kinyitható formát. Ez a szöveg mennyiségétől függően lehet két vagy három részre hajtott, és összefoghatjuk papírgyűrűvel, ha szeretnéd.

BORÍTÉK
A meghívóidhoz tetszőleges színű borítékot rendelhetsz. A meghívó papírjának színéhez illeszkedő fehér/törtfehér boríték ára kedvezőbb, a színesek többe kerülnek.

MÉRETEK
A meghívó mérete (zárt állapotban) 12 x 17 cm
A boríték mérete 12,5 x 17,6 cm

ANYAGHASZNÁLAT
meghívó: 250 gr. törtfehér matt karton
külső papírgyűrű: 180 gr. törtfehér matt papír
boríték: 120-135 gr. színes papír

Nyomtatási mód: digitális

Digitális változat

A PDF formátumú grafikai terv, amit e-mailben kapsz, vízjellel védett. Amennyiben szeretnéd a meghívót online küldeni, vagy a belső oldalakat néhány példányban Te magad nyomtatni, +7.500 Ft-ért rendelkezésedre bocsájtjuk a tervet az általad kért fájlformátumban. Erre vonatkozó igényedet a megrendelő űrlapon tudod jelezni.

Kizárólag digitális terv rendelésére itt nincs lehetőséged, csak a nyomtatott meghívóid mellé kérheted kiegészítésként a digitális változatot.

Rendelés menete

 1. MEGRENDELÉS LEADÁSA
  Első lépés a lenti megrendelőlap pontos kitöltése.
 2. VISSZAIGAZOLÁS
  Automatikus e-mail visszaigazolást kapsz a megrendelésről.
 3. GRAFIKAI TERV ÉS ELŐLEG
  A megrendelést követő 2 munkanapon belül PDF formátumú grafikai tervet kapsz e-mailben,
  valamint egy díjbekérőt 20. 000 Ft előlegről, amit átutalással tudsz egyenlíteni.
 4. TERVEK MÓDOSÍTÁSA, EGYEZTETÉS
  A befizetett előlegről online előlegszámlát küldünk. A grafikai terveken 3 körben lesz alkalmad módosítást kérni, az egyeztetés e-mailben zajlik.
 5. KIVITELEZÉS ÉS KÉZBESÍTÉS
  A terv végleges elfogadását követően 10-15 munkanapon belül kapod kézhez az elkészült meghívókat, futárszolgálattal történő házhozszállítással.
 6. VÉGSZÁMLA
  Az előleg után fennmaradó összeget szintén átutalással kérjük egyenlíteni, erről számlát állítunk ki.

Árak és fizetés

A meghívók darabára a rendelt mennyiség függvényében változik. Az egyes darabszámokhoz tartozó árakat a lenti megrendelőlap legördülő listájában találod.

4-gyel osztható darabszám rendelhető, a minimum rendelési mennyiség 24 db.

A feltüntetett összegek bruttó díjak, amelyek tartalmazzák a grafikai tervezés, a kivitelezés, és A SZÁLLÍTÁS költségét is (!). A megrendelés leadását követően 20.000 Ft előleget kérünk átutalással, a fennmaradó összeget a csomag kézhezvétele után kell csak egyenlítened.