Ezt a meghívót ZSEBES FORMÁBAN itt találod:

BURGUNDY / borítékos esküvői meghívó

Virágmintás esküvői meghívó színes borítékkal.

Leírás

Letisztult, modern meghívó hagyományos borítékba rejtve.
A meghívás szövegének hosszától, és az információk mennyiségétől függően többféle formátum lehetséges.

Formátumok

EGY- ÉS KÉTOLDALAS  FORMÁTUMOK
A meghívó többféle formátumban rendelhető. Ha kevés a feltüntetendő szöveg, akkor csak egy sima egyoldalas lap lesz a meghívó. Ha kiegészítő információkat is belefoglalunk, akkor ezeket nyomtathatjuk a meghívó hátoldalára, így egy kétoldalas lapot kapunk; vagy kerülhetnek az információk külön lapra, így 2 db egyoldalas lapunk lesz, amelyeket egy papírgyűrűvel foghatunk össze, és így kerülnek a borítékba. Az oldalak és különálló lapok száma bármeddig bővíthető.

NYITHATÓ FORMÁTUMOK
Ha sok információt  kell a meghívónak tartalmaznia, de nem szeretnéd, hogy a szett több különálló lapból álljon, kérhetsz kinyitható formát. Ez a szöveg mennyiségétől függően lehet két vagy három részre hajtott, és összefoghatjuk papírgyűrűvel, ha szeretnéd.

BORÍTÉK
A meghívóidhoz tetszőleges színű borítékot rendelhetsz. A meghívó papírjának színéhez illeszkedő fehér/törtfehér boríték ára kedvezőbb, a színesek többe kerülnek.

MÉRETEK
A meghívó mérete (zárt állapotban) 12 x 17 cm
A boríték mérete 12,5 x 17,6 cm

ANYAGHASZNÁLAT
meghívó: 250 gr. törtfehér matt karton
külső papírgyűrű: 180 gr. törtfehér matt papír
boríték: 120-135 gr. színes papír

Nyomtatási mód: digitális

Személyre szabás

A meghívó színei módosíthatóak, mintája változtatható, szövege és annak elrendezése minden esetben személyre szabott.

SZÖVEGTÖRDELÉS
A meghívók szövegének megfogalmazását az ifjú párra bízzuk, de örömmel adunk javaslatokat a tervezés során. A sorok tördelését, a szöveg esztétikus elrendezését kérjük, első körben bízd ránk. Az első grafikai terv megküldése után jelezheted, ha valami nem nyerte el a tetszésedet, és akkor módosítunk.

BETŰTÍPUSOK
Ha a betűtípusokat szeretnéd módosítani, írd le az elképzelésed, és megtaláljuk a megfelelőt.

SZÍNMÓDOSÍTÁS
Ha ezt a meghívót más színösszeállításban képzeled el az esküvődre, a grafika átszínezését díjmentesen vállaljuk, és természetesen az új színekhez illő borítékot fogunk javasolni.

Ha nagyobb mértékű változtatásokra van szükség, illetve egyedit szeretnél terveztetni, kérlek lépj az egyedi borítékos meghívó oldalra.

NYOMTATÁS BORÍTÉKRA
A borítékokra rá tudunk nyomtatni tetszőleges szöveget – általában a pár nevét és az esküvő dátumát, vagy a “meghívó” feliratot. Ez esetben minden nyomtatással rendelt boríték egyforma.

CÍMZÉS BORÍTÉKRA
A borítékokra rányomtathatjuk a meghívottak nevét és címét is – ez esetben szükség lesz a címlistára -, mivel minden boríték különböző, egyenként kell a címeket rászerkeszteni, így árban is több a sima nyomtatott borítéknál.

Digitális változat

A PDF formátumú grafikai terv, amit e-mailben kapsz, vízjellel védett. Amennyiben szeretnéd a meghívót online küldeni, vagy a belső oldalakat néhány példányban Te magad nyomtatni, +7.500 Ft-ért rendelkezésedre bocsájtjuk a tervet az általad kért fájlformátumban. Erre vonatkozó igényedet a megrendelő űrlapon tudod jelezni.

Kizárólag digitális terv rendelésére itt nincs lehetőséged, csak a nyomtatott meghívóid mellé kérheted kiegészítésként a digitális változatot.

Rendelés menete

 1. MEGRENDELÉS LEADÁSA
  Első lépés a lenti megrendelőlap pontos kitöltése.
 2. VISSZAIGAZOLÁS
  Automatikus e-mail visszaigazolást kapsz a megrendelésről.
 3. GRAFIKAI TERV ÉS ELŐLEG
  A megrendelést követő 2 munkanapon belül PDF formátumú grafikai tervet kapsz e-mailben,
  valamint egy díjbekérőt 20. 000 Ft előlegről, amit átutalással tudsz egyenlíteni.
 4. TERVEK MÓDOSÍTÁSA, EGYEZTETÉS
  A befizetett előlegről online előlegszámlát küldünk. A grafikai terveken 3 körben lesz alkalmad módosítást kérni, az egyeztetés e-mailben zajlik.
 5. KIVITELEZÉS ÉS KÉZBESÍTÉS
  A terv végleges elfogadását követően 10-15 munkanapon belül kapod kézhez az elkészült meghívókat, futárszolgálattal történő házhozszállítással.
 6. VÉGSZÁMLA
  Az előleg után fennmaradó összeget szintén átutalással kérjük egyenlíteni, erről számlát állítunk ki.

Árak és fizetés

A meghívók darabára a rendelt mennyiség függvényében változik. Az egyes darabszámokhoz tartozó árakat a lenti megrendelőlap legördülő listájában találod.

4-gyel osztható darabszám rendelhető, a minimum rendelési mennyiség 24 db.

A feltüntetett összegek bruttó díjak, amelyek tartalmazzák a grafikai tervezés, a kivitelezés, és A SZÁLLÍTÁS költségét is (!). A megrendelés leadását követően 20.000 Ft előleget kérünk átutalással, a fennmaradó összeget a csomag kézhezvétele után kell csak egyenlítened.

KÉRÜNK, VEDD FIGYELEMBE, hogy a kijelződ beállításaitól függően az itt látott színek eltérhetnek a kézzel fogható meghívó megjelenésétől.