UJJLENYOMATOS MEGHÍVÓ MEGRENDELÉS

KITÖLTÉSI SEGÉDLET

A meghívó formátuma:
Kérlek válaszd ki, hogy a széles szalagos, vagy a masnis változatot szeretnéd megrendelni.

A meghívó színösszeállítása:
Ide írhatod a kívánt színösszeállítást, pl. barack-ezüst.

Csomag típusa:
Válaszd ki, hogy készre összeállítva kéred a meghívókat, vagy DIY csomag formájában Te magad szeretnéd elkészíteni őket.

Kérem a digitális fájlt…:
Pipáld be, ha szeretnéd megkapni a megszerkesztett ujjlenyomatokat digitális formában, további felhasználásra. (2018. ápr. 15-ig ingyenesen igényelhető)

Nevek a meghívón:
Írd ide, hogyan szeretnétek viszontlátni a neveiteket a meghívón! Lehetnek keresztnevek (pl. Noémi és Attila), becenevek (pl. Émi és Ati), teljes nevek (pl. Móri Noémi és Keresztes Attila)

1-2-3-4 szövegváltozat:
Lehetőségetek van többféle szövegezésű meghívót rendelni, pl. tegező és magázó, magyar és angol változat. Ezeket írd/másold be ide pontosan.

1-2-3-4 szövegváltozat darabszám:
Ide írd be, hogy az egyes szövegváltozatokból hány darabot kértek.

Sima boríték darabszám:
Méretben, színben a meghívóhoz tökéletesen illő boríték. A “sima” azt jelenti, hogy nem nyomtatunk rá semmit. Kérlek jelöld, hogy ilyen borítékból hány darabot kértek. (110 Ft /db)

Címzett boríték darabszám:
Méretben, színben a meghívóhoz tökéletesen illő boríték. A “címzett” azt jelenti, hogy a borítékokra rányomtatjuk a címzett vendég nevét (és címét), az általatok küldött címlista alapján. Kérlek jelöld, hogy ilyen borítékból hány darabot kértek. (260 Ft /db) A címlistát e-mailben küldhetitek el az info@doriannespaperie.hu címre, vagy bemásolhatjátok a lenti megjegyzés rovatba is.

Megjegyzés, kérés a meghívókkal és borítékokkal kapcsolatban:
Ide írhatod az üzenetet, ha bármilyen kérdésetek, extra igényetek merült fel a meghívókkal ill. borítékokkal kapcsolatban.

Számlázási név és cím:
Milyen névre és címre állítsam ki a számlát?

Szállítási név és cím:
Csak akkor szükséges kitölteni, ha eltér a számlázási névtől és címtől.  A kiszállítást az MPL futárszolgálat végzi, házhoz történő kiszállítással. Ha napközben nem tartózkodtok otthon, érdemesebb a munkahelyi címet megadni. Amennyiben a kiszállítás idejében nem tudjátok átvenni a csomagot, a hozzátok legközelebb eső postahivatalban őrzik a csomagotokat 10 napig. A kiszállítás díját belföldi csomagok esetén átvállaljuk.