Üdvözöllek!

Szántai-Virág Dóra vagyok, a Dorianne’s paperie megálmodója, megvalósítója.

Olyan anyagból gyúrtak, hogy rácsodálkozok mindenre ami szép, és folytonos kiolthatatlan vágyat érzek az alkotásra. A természet adja számomra a legfőbb inspirációt – ébren is virágokkal és madarakkal álmodom. Rajongója vagyok a színeknek, és megszállottja a papírnak. A szépséget a letisztultságban látom. A kézi rajz és festés, digitális tervezés a szenvedélyem és a hivatásom. Debrecenben élek férjemmel és kisfiammal.

A Dorianne’s paperie-t azzal a reménnyel hívtam életre, hogy a munkámmal nem csak magamnak, hanem másoknak is örömet szerezhetek.

Miért “Dorianne’s”?

A kezdetekkor egy nagyon kedves grafikus barátnőmmel, Annával dolgoztam együtt a vállalkozás elindításán. A keresztneveink összeolvasztásából lett Dorianne. Anna hamar lemondott a közös munkáról és a legszebb hivatást választotta: jelenleg főállású Édesanya. Különválásunk ellenére barátságunk és a név is megmaradt, és Anna továbbra is figyelemmel kíséri a Dorianne’s pályáját.

Esküvői papírkollekciók kézzel, szívvel, lélekkel

Esküvői papírtermékeink a legnagyobb gondossággal és odafigyeléssel, szeretettel készülnek Debrecenben. Online rendelhetőek, így az ország bármely területére, sőt határokon túlra is eljuttatjuk őket. Reméljük, a Te tetszésedet is elnyerik, és hamarosan elégedett megrendelőink között köszönthetünk.

Kiegészítő termékek

Az esküvői meghívókon túl elkészítjük a nagy napra az egyéb papír kiegészítőket is, úgy mint: menükártyák, ültetőkártyák, ültetési rend, asztalszámok, köszönőajándék-címkék, vendégkönyv… Esküvői arculatban gondolkodunk, tehát miden egységes stílusban, azonos designnal készül az esküvőtökre.

Egyedi tervezés

Jó ha tudod, hogy mindegyik meghívó design változtatható, személyre szabható. Kérésedre a grafika színét módosítjuk, az adott motívummal új koncepciót tervezünk, vagy más formátumot adunk a meghívódnak. A célunk az, hogy az igényeidnek tökéletesen megfelelő meghívót nyújthasd át büszkén a szeretteidnek. Ha valami teljesen egyedit álmodtál meg, vagy konkrét elképzelésed van, azt is igyekszünk legjobb tudásunk szerint megvalósítani.