Üdvözöllek,

Szántai-Virág Dóra vagyok, a Dorianne’s paperie megálmodója, megvalósítója.

Olyan anyagból gyúrtak, hogy rácsodálkozok mindenre ami szép, és folytonos kiolthatatlan vágyat érzek az alkotásra. A természet adja számomra a legfőbb inspirációt – ébren is virágokkal és madarakkal álmodom. Rajongója vagyok a színeknek, és megszállottja a papírnak. A szépséget a letisztultságban látom. A kézi rajz és festés, digitális tervezés a szenvedélyem és a hivatásom.

A Dorianne’s paperie-t azzal a reménnyel hívtam életre, hogy a munkámmal nem csak magamnak, hanem másoknak is örömet szerezhetek.

Miért “Dorianne’s”?

A kezdetekkor egy nagyon kedves grafikus barátnőmmel, Annával dolgoztam együtt a vállalkozás elindításán. A keresztneveink összeolvasztásából lett Dorianne. Anna hamar lemondott a közös munkáról és a legszebb hivatást választotta: jelenleg főállású Édesanya. Gyönyörű gyermekeivel csendben kíséri figyelemmel a történéseket.

Mi kapható egy “paperie”-ben?

Saját grafikával készülő papírtermékekkel és egyedi grafikai tervezéssel foglalkozom a magam virág-mániás, romantikus módján. A fő irányvonal jelenleg az esküvői papírkollekcióké, de lehet tőlem arculat- és csomagolástervezést, illusztrációt is kérni.