BURGUNDY / esküvői meghívó

Virágmintás esküvői meghívó bordó színű, matt zsebes borítóval.

Formátum

Ezzel az elegáns és praktikus meghívóval, mint egy kis ajándékcsomagot, minden fontos információt átnyújthatsz a meghívottaidnak. A belső zsebben több kiegészítő kártya is elfér, amely az esküvő részleteinek feltüntetésére ad lehetőséget.

MEGHÍVÓ SZETT
A borítóba a középső, meghívás szövegét tartalmazó lap be van ragasztva, az oldalsó zsebben lévő kártya kivehető. Az alap szett 1 zsebbe csúsztatható kártyát tartalmaz, amely a szöveg mennyiségétől függően csak az egyik, vagy mindkét oldalán nyomtatva van – e tekintetben árban nincs különbség. Ha több kártyára van szükség, akkor felár ellenében tudjuk bővíteni a szettet.

KÜLSŐ DÍSZÍTÉS
A borítót kívül papírgyűrű öleli körbe, amely egy mozdulattal lecsúsztatható, így a meghívó máris nyithatóvá válik.

BORÍTÉK
A meghívók személyes átadása esetén így teljes és tökéletes a “csomagolás”; ha azonban bizonyos számú meghívót postázni szeretnél, külön rendelhetsz hozzá illő törtfehér színű borítékot.

MÉRETEK
A meghívó zárt állapotban 12,5 x 17,5 cm
A postázós boríték mérete 14 x 19 cm

ANYAGHASZNÁLAT
külső borító: 300 gr. bordó színű matt karton
belső nyomtatott oldalak: 250 gr. törtfehér matt karton
külső papírgyűrű: 180 gr. törtfehér matt papír

Nyomtatási mód: digitális

Grafika és tipográfia

A Burgundy meghívó mély, melengető tónusai őszi és téli esküvőkhöz illik igazán.

SZÖVEGTÖRDELÉS
A meghívók szövegének megfogalmazását az ifjú párra bízzuk, de örömmel adunk javaslatokat a tervezés során. A sorok tördelését, a szöveg esztétikus elrendezését kérjük, első körben bízd ránk. Az első grafikai terv megküldése után jelezheted, ha valami nem nyerte el a tetszésedet, és akkor módosítunk.

BETŰTÍPUSOK
Ha a betűtípusokat szeretnéd módosítani, írd le az elképzelésed, és megtaláljuk a megfelelőt.

SZÍNMÓDOSÍTÁS

Ha ezt a meghívót más színösszeállításban képzeled el az esküvődre, a grafika átszínezését díjmentesen vállaljuk, és természetesen az új színekhez illő zsebes borítékot fogunk javasolni.

Ha nagyobb mértékű változtatásokra van szükség, illetve egyedit szeretnél terveztetni, kérlek lépj az egyedi zsebes meghívó oldalra.

Digitális változat

A PDF formátumú grafikai terv, amit e-mailben kapsz, vízjellel védett. Amennyiben szeretnéd a meghívót online küldeni, vagy a belső oldalakat néhány példányban Te magad nyomtatni, +7.500 Ft-ért rendelkezésedre bocsájtjuk a tervet az általad kért fájlformátumban. Erre vonatkozó igényedet a megrendelő űrlapon tudod jelezni.

Kizárólag digitális terv rendelésére itt nincs lehetőséged, csak kivitelezett (kész vagy DIY) meghívók mellé kérheted kiegészítésként a digitális változatot.

DIY = Csináld magad!

Ha az esküvői meghívóid elkészítéséből örömmel kivennéd a részed, mert:
– az alkotás örömet okoz neked
– jó a kézügyességed és a szemmértéked
– jó adag lelkesedésed és türelmed van
ez esetben a zsebes esküvői meghívót Te magad is összeállíthatod! Így kellemes kikapcsolódást szerezhetsz magadnak, illetve jó kis közös programot szervezhetsz a jövendőbeliddel, a barátaiddal vagy családtagjaiddal. A meghívottaknak pedig elmondhatod, hogy a szépséges meghívó a Te kezed munkáját dicséri.

AMIT A CSOMAGBAN KÉZHEZ KAPSZ
– formára vágott, hajtásvonalakkal ellátott zsebes borítók
– nyomtatott papírszalagok a külső gyűrűhöz
– nyomtatott meghívó lap
– nyomtatott kiegészítő kártya
– kétoldalú ragasztószalag
Ezeken kívül egy ollóra lesz csak szükséged a ragasztószalag darabolásához.

Minden tökéletesen meg van tervezve, kinyomtatva, előkészítve, neked csak összerakni kell! Nagy mennyiség esetén azért nem kicsi a kihívás, próbára teheti a türelmed és a kitartásod. Az elkészítés menetét videón követheted végig.

DIY meghívó szetteket érdemes ráhagyással rendelni, az esetleges rontások miatt; legyen némi hibázási lehetőséged.

Rendelés menete

 1. MEGRENDELÉS LEADÁSA
  Első lépés a lenti megrendelőlap pontos kitöltése.
 2. VISSZAIGAZOLÁS
  Automatikus e-mail visszaigazolást kapsz a megrendelésről.
 3. GRAFIKAI TERV ÉS ELŐLEG
  A megrendelést követő 2 munkanapon belül PDF formátumú grafikai tervet kapsz e-mailben,
  valamint egy díjbekérőt 20. 000 Ft előlegről, amit átutalással tudsz egyenlíteni.
 4. TERVEK MÓDOSÍTÁSA, EGYEZTETÉS
  A befizetett előlegről online előlegszámlát küldünk. A grafikai terveken 3 körben lesz alkalmad módosítást kérni, az egyeztetés e-mailben zajlik.
 5. KIVITELEZÉS ÉS KÉZBESÍTÉS
  A terv végleges elfogadását követően 10-15 munkanapon belül kapod kézhez az elkészült meghívókat, futárszolgálattal történő házhozszállítással.
 6. VÉGSZÁMLA
  Az előleg után fennmaradó összeget szintén átutalással kérjük egyenlíteni, erről számlát állítunk ki.

Árak és fizetés

A meghívók darabára a rendelt mennyiség függvényében változik. A megrendelőlapon a legördülő listában láthatod az egyes darabszámokhoz tartozó árakat.

A feltüntetett összegek bruttó díjak, amelyek tartalmazzák a grafikai tervezés, a kivitelezés, és A SZÁLLÍTÁS költségét is (!).

A megrendelés leadását követően 20.000 Ft előleget kérünk átutalással, a fennmaradó összeget a csomag kézhezvétele után kell csak egyenlítened.

KÉRÜNK, VEDD FIGYELEMBE, hogy a kijelződ beállításaitól függően az itt látott színek eltérhetnek a kézzel fogható meghívó megjelenésétől.